vrijdag 4 mei 2012

Nail polish for men!

Er is een bedrijf die nagellak verkoopt die mannen als doelgroep heeft. Het bedrijf heet Alpha Nail en is van mening dat mannen de nagellak zullen kopen als ze maar lang genoeg de psychologische voordelen aanhoren van het gebruik hiervan.


Een voordeel is bijvoorbeeld dat vrouwen de mannen aantrekkelijker zullen vinden en dat ze dan meer opvallen en erbij horen ten op zichte van mannen die deze nagellak niet dragen.
Het motto is dus eigenlijk dat dit het product is om op te vallen! Daarnaast is het ook nog een nagelversterker en makkelijk weer te verwijderen.
Ze claimen dat veel mannelijke beroemdheden de nagellak al gebruiken, waaronder; Johnny Depp, Prince Harry, Dave Navarro en David Beckham!

Zou jij je vrienden, vriendje of echtgenoot aanraden deze nagellak te gebruiken??

There is a company that makes nail polish with men as their target audience and is called Alpha Nail. The company believes they can sell the nail polish as long as these men hear enough of the psychological benefits of wearing this nail polish.

For instance, if you use this nail polish, woman will be more attracted to these men and will stand out from the crowd and fit in.

According to the company this product is the way to stand out in a confident way. In addition to it just being a polish, it also strengthens your nails and is easy to remove.
Many famous guys use it including Johnny Depp, Prince Harry, Dave Navarro and David Beckham.

Would you tell your male friends, boyfriend or husband to use this nail polish??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...